Χρ. Σπίρτζης: Από τον Αύγουστο θα σταθούμε στα δικά μας πόδια (video)

Θα προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση, θα σταθούμε στα δικά μας πόδια και θα αξιοποιήσουμε κάθε πλεονέκτημα που έχει η χώρα. Θα ξαναχτίσουμε ένα κράτος δικαίου δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Αναφερόμενος στο θέμα της ανάπτυξης της οικονομίας τόνισε ότι τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο.
Εκπονούμε ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο μαζί με την κοινωνία είπε ο κ. Σπίρτζης. Έχουν υλοποιηθεί 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια, έχουμε συζητήσει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τις συλλογικότητες. Αντίθετα ο κ. Μητσοτάκης μποικοτάρει την προσπάθεια και προσπάθησε να πείσει τους δημάρχους να μην συμμετάσχουν, συμπλήρωσε.
Με την άνοδο του ΑΕΠ αυτόματα θα μειωθεί και η φορολόγηση των πολιτών και θα διορθωθούν τυχόν αδικίες, είπε ο κ. Σπίρτζης.
«Εμείς χτίζουμε γέφυρες φιλίας και συνεργασίας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε χωρίς να υποχωρήσουμε ένα χιλιοστό από την εθνική μας θέση και την εδαφική μας ακεραιότητα», δήλωσε μιλώντας αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, ο υπουργός μεταφορών και υποδομών.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤwww.ert.gr

2018-04-13 09:00:25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ