Μητσοτάκης: Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία (video)

Στις εσωκομμματικές κάλπες προσέρχονται 155.000 μέλη της ΝΔ -που κατέβαλαν τα 12 ευρώ για την κάρτα μέλους-, για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ, μια γιορτή δημοκρατίας για την παράταξή μας. Κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Κερδίζουμε το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και Νομαρχιακών μας οργανώσεων από την βάση του κόμματος, από τα ίδια τα ενεργά μας μέλη» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Περιστέρι.
«Είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί πάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν σε αυτήν την διαδικασία αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η νέα κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες που όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά  αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία με περισσότερο χαμόγελο» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Προχωράμε ενωμένοι στην πολιτική και ποιοτική ανανέωση της ΝΔ», τόνισε για τις εσωκομματικές εκλογές ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. «Είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη. Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον και που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο που αλλάζει», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.
Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής.
Σήμερα θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.
Σύμφωνα με τα στατιστικά, από τις 66 ΝΟΔΕ στις 27 υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, και στις υπόλοιπες υπάρχουν δύο ή τρεις υποψήφιοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός συμμετοχής για τις εννεαμελείς τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.
ΝΔ: Δεν έχουμε παραιτηθεί από την αγωγή κατά της «info solutions»
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο, η ΝΔ διευκρινίζει ότι «ουδέποτε έχει παραιτηθεί από την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος της εταιρείας «info solutions» η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη των εσωκομματικών εκλογών το Νοέμβριο του 2015. Η αγωγή της ΝΔ έχει οριστεί να εκδικασθεί τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από αναβολή που προκάλεσε η αποχή των δικαστικών υπαλλήλων στις 14/12/2017″.
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-13 13:05:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ